An entire day of FREE YOGA!
Goodie bags for the first 50 class registrants.
Grand Prize drawing. New class styles to try.
Three “Intro to Yoga” classes for everyone who’s been meaning to get into yoga.
Here’s all the cool stuff that’s happening:
(To register for classes, scroll down and click on the classes you want.)
- Power Flow: A moving flow that builds strength, flexibility, and endurance.
- Sculpt: Yoga plus a killer weights and HIIT workout that gives you the all-over exercise you need.
- HiYo: Love HIGH Fitness but need stretch and strength too? You’ll love this aerobics/yoga mash-up.
- PiYo: Been around for a while, now at Tadasana. Yoga plus Pilates. Check it out!
- Restorative: Slow it down, stretch it out, relax your mind, body, and soul.
- Kids Yoga: Yoga yes – so they can relate. Great slow-down time for fast-moving bodies and brains.
- Monthly Unlimited Membership: Save 50% on first two months ($61.50 for new members; $84 for re-starters)
- 5-Punch Pass: $50 ($10/class; never expires; max 2/person)
- Grand Prize Drawing (tickets to something awesome to be announced soon!)
- Goodie bags for the first 50 registrants
- $5/class Friend Coupons
- Vendor giveaways to be announced
Pass + Retail Discounts
- Monthly Unlimited Membership + 1 Retail Item = membership deal + 20% off retail item
- 5-Punch Pass + 1 Retail Item = 5-punch pass deal plus 17% off retail item
- 15% off all Retail
Current Member Rewards
- Bring friends to the Bash: Get an extra grand prize drawing ticket for every guest you bring
- All retail 20% off for current members on day of event
- Use existing Sweat Points to save on retail purchases
Please note that these special deals are available in the studio on the day of the party only!
Register for Classes
Click on one of the classes below to register and save your spot. All classes are free.
- 6:00am – Power Flow (60 mins)
- 8:15am – Power Flow (30 mins) + Yoga Sculpt (30 mins)
- 8:15am – Power Flow (30 mins) + HiYo (30 mins)
- 11:00am – Intro to Yoga (60 mins)
- 12:00pm – Yoga Sculpt (60 mins)
- 1:00pm – Intro to Yoga (60 mins)
- 2:00pm – PowerJAM (60 mins)
- 3:00pm – Intro to Yoga (60 mins)
- 4:00pm – PiYo (50 mins)
- 5:00pm – Restorative Yoga (60 mins)
- 5:00pm – Kids Yoga (60 mins)